Horoscop Berbec 2013

0
188

Horoscop 2013 - BERBEC

Cunoaşte-te pe tine însuţi

 Anul 2013 este pentru Berbeci un an al căutării de sine, al privirii atente în interior, al reformulării ordinii şi principiilor. Se vor întreba mereu „încotro merg?” şi dacă ceea ce fac este cu adevărat ceea ce vreau.

Este un an al maturizării din toate punctele de vedere, aşa că precipitarea, graba, luarea de decizii bruşte, nechibzuite nu este recomandată. Berbecilor le este recomandat să calculeze, să analizeze atent orice oportunitate, pentru a o valorifica pe termen lung. Este anul în care pentru Berbeci se pune temelia unui proiect, unei colaborari, unei relaţii, unei afaceri, aşa încît traseul indicat de astre este cel în care se porneşte din interior, în care ei află ceea ce pot şi vor cu adevărat să facă, de aceea 2013 este anul cunoaşterii de sine. Desigur că, în funcţie de vîrsta fiecărui berbec, previziunile sunt diferite, pentru că există deja o categorie, probabil mai matură, care a trecut deja prin această etapă şi s-a descoperit pe sine; pentru aceşti berbeci, 2013 va fi încă un an în care astrele le vor confirma încă o dată că totul porneşte din interior şi că alegerea lor este corectă.

Horoscop Berbec 2013. Dragoste şi Relaţii

Nu este de mirare că anul acesta, berbecii fie vor pune punct unei relaţii, fie vor începe brusc alta, fie vor dori să se mute, fie să-şi schimbe serviciul, fie îşi vor descoperi o altă vocaţie. Toată această agitaţie continuă pînă în 2015, cînd rezultatul acţiunilor lor va depinde în mare măsură de alegerile pe care le fac ei acum. De aceea, sfatul astrologului este să analizeze cu atenţie ceea ce le place cu adevărat, să privească cu mai mare atenţie în interior. Luna martie îi va prinde într-un context ce îi va face mai pasionali, potenţîndu-se latura erotică, iar pentru Berbecii singuri contextul îi poate ajuta să-şi găsească un partener.

Începînd cu luna iunie, odată ce Jupiter intră în Rac, mediul familial va fi extreme de benefic pentru nativii din Berbec. Aspectul vorbeşte despre susţinerea familiei, mutarea în casa nouă, bucuria descoperirii aspectelor simple ale vieţii, pace, poate chiar şi aducerea pe lume a unui copil, pentru Berbecii care îşi doresc acest lucru.

Horoscop Berbec 2013. Carieră şi Bani

La sfîrşitul lui ianuarie, Jupiter iese din mers retrograd din Gemeni, iar casa a treia, a comunicării va fi mai clară; se rezolvă tot ceea ce ţine de comunicare, scrisă sau vorbită, e-mailuri, cv-uri, interviuri, declaraţii, public, reportaje, însă  mare atenţie la ceea ce vorbiţi, cum scrieţi, ce declaraţi, ce faceţi cu hîrtiile şi chiar unde le puneţi pentru că se pot pierde sau comite diverse erori.

Odată cu 18 februarie, Saturn retrograd în Scorpion, în casa a 8-a, vă avertizează asupra investiţiilor, care este indicat să fie făcute cu moderaţie, sau chiar deloc, însă pe acest context astral, se poate vorbi despre primirea unei moşteniri, sau a unor bani din altă parte, despre o schimbare de locuinţă ori o schimbare de sediu, pentru cei care au afaceri. Saturn în casa a 8-a vă învaţă ce sa faceţi cu banii, cum să gestionaţi valorile şi resursele.

Afirmarea profesională şi socială va fi supusă provocărilor în aprilie, odată cu intrarea lui Pluton în Capricorn pe casa a 10-a a Berbecului. Pluton stabileşte direcţia şi susţine schimbarea, potenţează autoritatea celor cărora ştiu s-o folosească. Careul dintre Uranus în Berbec şi casa a 10-a a Berbecului vorbeşte despre tensiune la locul de muncă, discuţii contradictorii, afectarea relaţiilor cu superiorii, de aceea le este recomandat Berbecilor să nu fie impulsivi, să-şi tempereze orgoliul, să acţioneze mai mult decît să reacţioneze. Pentru cei care lucrează cu noi tehnologii, aparatură modernă, computere, maximă atenţie, precizie în ceea ce faceţi, verificaţi de două ori ceea ce aţi lucrat înainte de a considera că aţi terminat treaba.

Perioadele 16 mai-31 mai, 18 octombrie-16 noiembrie pot aduce noi provocări întrucît ele sunt într-o relaţie de interdependenţă, anunţînd schimbări în ceea ce priveşte statutul social şi cariera.

Vara anului 2013 va fi una prielnică călătoriilor, descoperirilor, aşa că nativilor din Berbec le este indicat să cerceteze, să acumuleze cunoştinţe despre ei înşişi, cum spuneam la început, să se cunoască mai profund.

În toamnă, Pluton se reaşază în mers direct în Capricorn, în casa a 10-a, ceea ce-ţi dă posibilitatea de a repara eventualele erori, conflicte pe care le-ai avut în aprilie, cînd planeta era retrogradă. Tot Pluton te va ajuta să vezi lucrurile în profunzimea lor, aşa cum sunt ele de fapt, de aceea îi vei judeca mai puţin pe ceilalţi şi vei încerca să-i vezi aşa cum sunt ei în realitate, şi mai puţin cum vor să pară.

Spre sfârşitul anului 2013 lucrurile se vor precipita, multe dintre ele pot rămâne nerezolvate, de aceea vă sfătuim să fiţi atenţi la deciziile pe care le luaţi atât la nivel individual, cât şi cu partenerul.

Horoscop Berbec 2013. Concluzii

Pentru nativii din Berbec anul 2013 le va oferi posibilitatea clarificării unor situaţii importante din viaţa lor ce ţine de afirmare socială şi profesională, dar şi de relaţiile afective. Saturn îi va învăţa ce să facă cu banii, iar Pluton retrograd va scoate la iveală treburile care cam scârţâie la serviciu. Planeta iubirii, Neptun, se aşază în mers direct din toamnă, ceea le poate aduce Berbecilor o mare iubire. Atenţie însă, pentru voi, 2013 este anul Noilor Începuturi, de aceea nu vă pripiţi, nu vă aruncaţi cu capul înainte, cum se spune, pentru că tematica anului vă va provoca să vă cunoaşteţi pe voi înşivă!