Horoscop Capricorn februarie 2014

0
138

Horoscopul februarie 2014 pentru nativii Capricorn vorbeşte despre o armonizare a cuplului, retrăind bucuria vieţii în doi.

Horoscop Capricorn februarie 2014. Dragoste şi relaţii

Horoscopul februarie 2014 vă scapă de retrogradarea lui Venus pe casa parteneriatelor, astfel încît totul începe să meargă din ce în ce mai bine.  Prima săptămînă a lunii februarie, 1 – 8 februarie 2014, aduce cu sine retrogradarea lui Mercur în Peşti  din 6 februarie 2014 pe casa voastră a 3-a. Poate că nu este cel mai indicat moment să negociaţi, să semnaţi contracte, să vindeţi, însă este un moment bun pentru a pune corect întrebările în ceea ce priveşte felul vostru de a comunica, de a vă exprima. Este posibil, pentru unii nativi Capricorn, ca retrogradarea să creeze situaţii tensionate, însă observaţi-vă reacţiile şi felul vostru de a percepe cum stau lucrurile de fapt. Acesta este momentul cel mai bun pentru a corecta modalitatea de comunicare cu ceilalţi.

A doua perioadă a lunii, 9 – 15 februarie 2014, aduce trigonul pe care îl face Soarele în Vărsător cu Marte în Balaţă din 14 februarie 2014. Este un moment prielnic acţiunii, în care suntem susţinuţi să începem să lucrăm, dar şi un moment în care putem conta pe cel de lîngă noi, sau pe partenerul de viaţă.

Din 15 februarie 2014 opoziţia dintre Luna Plină în Leu şi Soarele în Vărsător vă poate influenţa în a dori să vă impuneţi punctul de vedere cu orice preţ. Este un moment în care puteţi cîştiga în anumite competiţii, însă, în funcţie de situaţie şi de hărţile natale ale fiecărui nativ, pot avea loc contradicţii, confruntări între cei care îşi doresc să îşi impună punctul de vedere cu orice preţ.

Horoscop Capricorn februarie 2014. Carieră şi bani

Săptămîna cuprinsă între 16 – 22 februarie 2014 aduce intrarea Soarelui în Peşti pe casa voastra a 3-a. Sunt favorizaţi acum nativii Capricorn care activează în domeniul comunicării; este un moment bun în care vă puteţi exprima ideile, puteţi comunica cu uşurinţă, creînd un nivel de empatie ridicat. Sunt favorizate publicaţiile, dar şi discursurile publice ori conferinţele.

Ultima săptamînă a lunii februarie 2014, 23 – 28 februarie 2014, aduce conjuncţia dintre Soarele în Peşti cu Neptun, moment în care energia voastră se poate canaliza spre realizarea unui ideal. Acum creşte puterea voastră de influenţă, iar nativii Capricorn care au talente artistice se pot face remarcaţi şi apreciaţi.

Horoscop Capricorn februarie 2014. Sănătate şi vitalitate

Gîndirea pozitivă stă la baza creerei unei stări de armonie şi de vitalitate. Faceţi mişcare şi supravegheaţi-vă alimentaţia pentru a vă susţine starea de sănătate.

Horoscop Capricorn 2014: http://horoscopmagic.ro/horoscop-capricorn-2014/