Horoscop Capricorn octombrie 2013

0
161

Horoscopul lunii octombrie 2013 aduce pentru nativii Capricorn vesti bune din punct de vedere profesional – posibilitatea inceperii unui nou proiect, dar si cultivarea unor relatii armonioase cu prietenii.

Horoscop Capricorn octombrie 2013. Dragoste si relatii

Horoscopul lunii octombrie 2013 ii provoaca pe nativii Capricorn sa-si consolideze relatiile cu prietenii si sa se afirme din punct de vedere social. Prima saptamana a lunii, 1 – 7 octombrie 2013, aduce tranzitul lui Venus in Sagetator din 7 octombrie 2013 pe casa voastra a 12-a. Unii nativi ar putea simti nevoia de a fi singuri, de aceea se vor refugia mai  mult in interiorul lor. Este un moment de liniste cand va veti dori sa incetati sa mai ascultati atatea sfaturi si pareri; va veti intoarce asupra voastra insiva si va veti intreba ce vreti cu adevarat.

Saptamana 8 – 15 octombrie 2013 se termina cu tranzitul lui Marte in Fecioara pe casa voastra a 9-a, ceea ce ar putea influenta spiritul vostru critic. Aveti tendinta de a analiza mai mult decat de obicei si de a fi extrem de rationali daca e vorba de luat o decizie. Uneori, din prea multa analiza, va pierdeti in detalii si uitati de unde ati pornit si ce va doriti cu adevarat. Dar, pe de alta parte, Marte va da energie si curaj sa incepeti activitati noi ce tin de urmarea unor cursuri, de studii de lunga durata ori chiar de plecarea intr-o mare calatorie.

Saptamana cuprinsa intre 16 – 21 octombrie 2013 aduce retrogradarea lui Mercur in Scorpion din 21 octombrie 2013 pe casa voastra a 11-a. Unii prieteni ar putea sa va dezamageasca din senin, constatand ca asteptarile voastre sunt in zadar; altii ar putea sa va afecteze imaginea, de aceea va recomand sa fiti atenti la cine este in preajma voastra pentru a sti cum sa procedati. Tineti cont ca nimeni nu are dreptul sa va deterioreze imaginea pentru care ati muncit atat timp, de aceea unii dintre voi ati putea fi (dez)amagiti. E totul spre binele vostru, inseamna ca scapati de amagire si vedeti unde se afla adevarul.

Finalul lunii, 22 – 31 octombrie 2013, aduce tranzitul Soarelui in Scorpion pe casa voastra a 11-a, cand lucrurile incep sa se aseze dupa retrogradarea lui Mercur; va faceti noi prieteni ori intrati in alte grupuri sociale unde sunteti apreciat. Exista sansa sa intalniti oameni minunati care sa va sustina in evolutia voastra personala, ba chiar si profesionala. Intelegeti ca unele relatii nu se pot innoda la nesfarsit pentru ca legatura subreda va ceda la o prima provocare, de aceea renuntati la a va mai chinui, abandonati vechile relatii vicioase si faceti loc altora noi pe masura elevarii voastre.

Horoscop Capricorn octombrie 2013. Cariera si bani

Horoscopul lunii octombrie 2013 aduce pentru nativii Capricorn posibilitatea demararii unui nou proiect profesional; Luna Noua in Balanta din 5 octombrie 2013 pe casa voastra a 10-a va energizeaza sa incepeti lucrurile repede si bine, cu un maxim de eficienta. Suneti implicati, aveti energie si putere sa insufletiti lucrurile, deci porniti la treaba!

Horoscop Capricorn octombrie 2013. Sanatate si vitalitate

Luna Plina in Berbec din 19 octombrie 2013 poate genera putina tensiune, de aceea va recomand sa nu va pierdeti rabdarea!

Horoscop General Capricorn 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-2013-capricorn/

Horoscop Capricorn septembrie 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-capricorn-septembrie-2013/

Horoscop Capricorn august 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-capricorn-august-2013/