Horoscop Gemeni iunie 2013

0
139

Se asteapta vremuri bune din punct de vedere financiar pentru Gemeni in luna iunie 2013; dupa ce s-au analizat profund pe sine luna trecuta, nativii Gemeni trec la treaba, iar munca le este recompensata peste masura.

Dragoste si relatii pentru Gemeni in iunie 2013

Relatia cu ei insisi din luna mai 2013 ii pune pe Gemeni intr-o noua ipostaza, mai benefica si mai evoluata, in care deja au descoperit multe aspecte subtile ale propriei fiinte, iar acum incep sa se armonizeze cu ceilalti. Intervalul 1 – 8 iunie 2013 aduce tranzitul lui Marte in Gemeni pe casa 1 din 1 iunie 2013; unii pot parea mai agresivi, uneori nejustificat, altii, plictisiti de vorba lunga, vor spune ca e momentul sa treaca la treaba. Oricum ai vedea lucrurile, Gemenii sunt pusi pe reforma. Ceva nu le mai convine si este musai sa fie schimbat. Au mai mers lucrurile cat au mers, dar nu se mai poate. Sustinerea vine si din partea Lunii noi in Gemeni, tot pe casa 1,  din 8 iunie 2013, cand efectiv Gemenii vor lua taurul de coarne si vor incepe ceva. O idee ori un concept la care s-au gandit atata vreme incepe sa capete contur sub influenta celor doua tranzituri; in alte situatii, poate fi vorba despre demararea unui proiect, unei colaborari, ori efectiv indeplinirea unei dorinte.

Saptamana 16 – 22 iunie 2013 nu aduce in mod special prezenta vreunui tranzit, de aceea consideram ca se mentin aceleasi directii si in aceasta perioada.

Cariera si bani pentru Gemeni in iunie 2013

Majoritatea planetelor se concentreaza pe casa a 2-a a voastra, deci e momentul sa realizati ca luna iunie 2013 poate fi un bun inceput al dezvoltarii financiare; desigur ca putem vorbi si despre o continuitate, ba chiar amplificarea posesiunilor materiale.

Din 1 iunie 2013 Mercur in Rac pe casa a 2-a, va poate sustine sa aveti idei despre cum sa va dezvoltati din punct de vedere financiar; puteti avea idei despre cum se vinde, despre cum se tranzactioneaza, despre cum se negociaza. Este o perioada cand incep sa circule in jurul vostru informatii pretioase legate de finante, asa ca fiti atenti la ce auziti, ca sa stiti cum sa procedati.

Din 3 iunie 2013 directia dezvoltarii financiare este sustinuta in continuare de Venus in Rac, cand relatiile sociale va sustin in dezvoltarea voastra financiara; cineva, pe care l-ati cunoscut va poate vinde un pont, va poate ajuta cu un capital ori va poate efectiv incuraja si sustine in directia pe care v-ati stabilit-o.

Saptamana cuprinsa intre 16 – 22 iunie 2013 aduce tranzitul Soarelui in Rac din 21 iunie 2013 in casa voastra a 2-a. Deveniti mult mai practic, mai ancorat in realitate, stiti exact ce aveti de facut si mai ales ce rezultate veti avea. Este un moment prielnic sa dobanditi venituri stabile, prin valorificarea inteligentei voastre practice.

Intervalul 23 – 29 iunie 2013 aduce tranzitul lui Jupiter in Rac pe casa a 2-a. As putea spune, fara sa exagerez, ca este momentul in care problemele de natura financiara ale Gemenilor se rezolva, cel putin pentru o perioada. Dupa ce isi rezolva problemele, unii Gemeni devin generosi, incepand sa ii ajute si pe ceilalti. Tranzitul lui Jupiter vorbeste despre generozitate la nivelul cel mai inalt cu putinta, dar nu inainte de a ne fi rezolvat problemele personale.

Sanatate si vitalitate pentru Gemeni in iunie 2013

Nimic care sa puna probleme din acest punct de vedere pentru nativii Gemeni. Profitati de soare, de natura si astfel starea de vitalitate va fi maxima!

Horoscop general Gemeni 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-gemeni-2013/

Horoscop Gemeni mai 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-gemeni-mai-2013/