Horoscop Leu iunie 2013

0
125

Pentru nativii Leu, luna iunie 2013 va aduce o puternica nevoie de introspectie, de analiza profunda a divinitatii, manifestand interes pentru latura nevazuta a lucrurilor.

Horoscop Leu iunie 2013. Dragoste si relatii

Majoritatea planetelor din luna iunie 2013 se situeaza pe casa a 12-a, de aceea horoscopul pentru nativii Leu va fi unul foarte special. In primul rand, ca nu il vom putea fragmenta in domenii prea multe, dat fiind aglomerarea de pe casa a 12-a. In al doilea rand, nativii Leu vor avea de invatat in aceasta perioada cum sa se apropie mai mult de Dumnezeu, care le este menirea spirituala.

Perioada cuprinsa intre 1 –8 iunie 2013 aduce 2 tranzituri importante: pe casa a 12-a Mercur in Rac, iar pe casa a 11a Marte in Gemeni. Este o perioada cand puteti fi usor de influentat, cand altii din exterior va pot induce credintele si dorintele lor, cand ii puteti judeca pe altii pentru esecurile voastre. Mercur insa va sustine in a va educa mental si de aici vi se largesc orizonturile. Veti vedea viata intr-o acceptiune mai larga, mai complexa, ca nu tot ce vi se intampla se incadreaza in vreo categorie “bun” sau “rau”, ci ca toate experientele voastre de viata sunt menite sa va sustina sa evoluati, sa va dezvoltati asa cum va doriti.

Din 3 iunie 2013 Venus in Rac va provoaca sa va gasiti relatii armonioase, in care sa cultivati ideea de frumos. Este o perioada in care se poate sa intalniti pe cineva in viata voastra care sa aiba un mare impact emotional ori care sa va ghideze, sa va indrume acolo unde vreti sa ajungeti.

Intervalul 9 – 15 iunie 2013 nu aduce tranzituri importante, asa ca se mentin aceleasi directii, cand nativii Leu isi propun sa evolueze din toate punctele de vedere.

Saptamana cuprinsa intre 16 – 22 iunie 2013 aduce tranzitul Soarelui pe casa a 12-a. Este o perioada delicata pentru nativii Leu; va veti dori sa fiti singuri, sa va puteti analiza cu luciditate “cine sunt eu de fapt si ce vreau de fapt”. Este o perioada cand unii nativi Leu pot fugi de ei insisi, pot fi plictisiti de propria persoana. Ceva e prea mult pentru voi, s-au adunat atatea lucruri pe care nu le mai  intelegeti, incat Leul simte sa se retraga in spatele cortinei.

Intervalul 23 – 29 iunie 2013 aduce tranzitul lui Jupiter in Rac pe casa a 12-a, cand incepeti deja sa creeati o strategie pentru ca acum stiti ce aveti de facut. Dupa ce s-a analizat cu luciditate in toata aceasta perioada, nativul Leu va deveni mai puternic, mai constient de sine, mai treaz si va sti cine este si ce vrea. Este momentul in care va veti asuma responsabilitatea faptelor voastre, nu veti mai fugi de voi insiva, ba chiar ii veti ajuta si pe ceilalti. Leul devine marinimos, asa cum ii place lui sa fie; dupa ce s-a retras si s-a vindecat, el a devenit atat de puternic, incat ii poate ajuta si pe ceilalti.

Horoscop Leu iunie 2013. Cariera si bani

Cum am spus, majoritatea tranziturilor se concentreaza pe casa a 12-a, motiv pentru care analiza noastra nu este foarte complexa din acest punct de vedere. Desigur ca vor fi si nativi Leu care pot evolua profesional si se pot dezvolta financiar in aceasta perioada, insa directia generala se traseaza mai mult dinspre interior spre exterior.

Horoscop Leu iunie 2013. Santate si vitalitate

Pentru unii nativi Leu poate fi o perioada delicata, cand puteti constatata ca anumite afectiuni au devenit cornice, ori ca starea de vitalitate nu este acceasi pe care o stiati. Incercati sa va analizati cu atentie pentru ca rezolvarea sta in voi insiva.

Horoscop general Leu 2013:  http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-2013/

Horoscop Leu martie 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-martie-2013/

Horocop Leu aprilie 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-aprilie-2013/

Horoscop Leu mai 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-mai-2013/