Horoscop Leu mai 2013

0
141

Luna mai aduce pentru nativii Leu activităţi pe mai toate planurile, remarcându-se mai mult interes pentru dezvoltarea profesională şi afirmarea socială.

Horoscop Leu mai 2013. Dragoste şi relaţii

Luna mai debutează pentru nativii Leu cu tranzitul lui Mercur în Taur care are loc pe casa a 10-a, a afirmării sociale şi profesionale. Tranzitul este important, însă mai mult din punct de vedere profesional, motiv pentru care îl voi detalia la capitolul carieră. Din punct de vedere relaţional, Mercur în această poziţie poate înlesni comunicarea cu persoane care să vă susţină din punct de vedere profesional, ori care să vă ajute să evoluaţi. Atenţie totuşi, sub această influenţă a lui Mercur puteţi părea uneori prea rigizi ori prea… încăpăţînaţi.

Intervalul 6 mai – 12 mai 2013 se remarcă prin prezenţa lui Venus în Gemeni din 9 mai 2013 pe casa voastră a  11-a. Este un moment în care vă puteţi face prieteni cu uşurinţă, epataţi de farmec personal şi comunicaţi impecabil. Totuşi, unele relaţii de prietenie se pot transforma în relaţii de… iubire, aşa că fiţi atenţi la ce persoane apar în viaţa voastră în această perioadă.

Luna nouă în Taur din 10 mai 2013 are loc în casa a 4-a, ceea ce va aranja ca lucrurile în familie să se petreacă armonios, nativii Leu apreciindu-i la adevărata lor valoare.

Săptămâna 20 mai – 26 mai 2013 debutează cu tranzitul Soarelui în Gemeni în casa voastră a 11-a, a prietenilor. Este un moment magnific pentru Lei, moment în care vor preţui la adevărata valoare persoanele pe care le au în jurul lor. Veţi avea parte de moment extraordinare alături de prieteni, şi prin extensie de persoane dragi vouă, conştientizând în acest fel puterea relaţiilor.

Mercur în Gemeni din 15 mai 2013 are loc pe casa a 3-a, a studiilor mici şi comunicării, de aceea tot ce are legătură cu aceste domenii este bine aspectat. Puteţi fi eficienţi dacă doriţi să comunicaţi cu fraţii ori surorile, ori puteţi face scurte călătorii fără nici o grijă.

Horoscop Leu mai 2013. Carieră şi bani

Începutul lunii mai îi prinde pe nativii Leu în plină dorinţă de dezvoltare profesională; intervalul 29 aprilie – 5 mai 2013 se remarcă prin tranzitul lui Mercur în Taur din 1 mai care are loc în casa a 10-a, a carierei şi afirmării sociale. Mercur vă susţine să ieşiţi în evidenţă, să propuneţi idei geniale care vor fi aprobate, să vă îmbunătăţiţi imaginea socială.

Horoscopul lunii mai 2013 este pentru nativii Leu mai bogat din punct de vedere relaţional; desigur că tranzitele sunt importante şi pentru evoluţia voastră profesională, însă luna mai vă pune mai cu seamă pe voi în oglindă cu… alţii. După ce aţi rezolvat acest aspect al vieţii voastre, începe reformularea idei de carieră, dezvoltare social şi profesională. În orice caz, întreg anul 2013 aduce un Leu retras în culise, plictisit de tot spectacolul de şaradă, dornic de a (se) cunoaşte profunzimea.

Horoscop Leu mai 2013. Sănătate şi vitalitate

Luna plină în Săgetător din 25 mai 2013 s-ar putea să vă dea bătăi de cap, iar din punctual de vedere al sănătăţii, lucrurile par să meargă bine. Atenţie totuşi la efortul pe care îl faceţi şi fiţi reţinuţi în a vă face griji inutil.

Horoscop Leu 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-2013/

Horoscop Leu martie 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-martie-2013/

Horoscop Leu aprilie 2013:  http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-aprilie-2013/