Horoscop Leu septembrie 2013

0
146

Se intrevad noi posibilitati de a castiga bani, relatiile cu famila se armonizeaza, iar locul de munca ori tot ce are legatura cu serviciul poate suferi schimbari – asta ii asteapta pe nativii Leu pe parcursul lunii septembrie 2013.

Horoscop Leu septembrie 2013. Dragoste si relatii

Prima saptamana a lunii septembrie, cuprinsa intre 1 – 8 septembrie 2013, mentine directia trasata de astre din luna anterioara, iar nativii Leu sunt sustinuti in evolutia lor.

Saptamana 9 – 15 septembrie 2013 debuteaza cu tranzitul lui Mercur in Balanta pe casa voastra a 3-a, moment in care nativii Leu vor comunica mai bine, isi vor largi cercurile de prieteni si vor fi capabili sa solutioneze o serie de probleme doar prin discutie. Mercur in aceasta pozitie se afla in trigonocratie, ceea ce inseamna ca va da un intelect mai larg, o minte nelimitata si o viziune profunda asupra voastra insiva, dar si asupra celorlalti.

Din 11 septembrie 2013 Venus in Scorpion pe casa a 4-a vorbeste despre restructurare si reformare la nivelul originilor voastre; totul sau nimic, asta e miza lui Venus exilat in Scorpion, de aceea anumite schimbari ar putea fi radicale. Daca altadata analizati lucrurile cu mai mult calm, acum nu mai aveti rabdare. Vreti sa schimbati directia in care mergeti, iar uneori, pentru unii Lei aceasta poate fi o schimbare radicala.

Saptamana 16 – 22 septembrie 2013 aduce tranzitul Soarelui in Balanta din 22 septembrie 2013 pe casa voastra a 3-a. Sunt facilitate micile calatorii, deplasari, mici teste ori examene care sa verifice competentele voastre, intrevederi care au legatura cu orice tine de scris, de citit, de comunicare. Va faceti remarcat cu usurinta, pentru felul de a vedea lucrurile si mai ales pentru felul in care le exprimati.

Sfarsitul lunii, 23 – 30 septembrie 2013, aduce tranzitul lui Mercur in Scorpion din 29 septembrie 2013 pe casa voastra a 4-a, moment astral care va va provoca sa gasiti o cale prin care sa rezolvati anumite probleme din familie. Mercur in aceasta pozitie da o minte speculativa, ceea ce nu e neaparat rau, insa in anumite conjuncturi, in functie si de aspectele pe care le face pe harta natala, puteti deveni speculativi fara sens. Se poate sa vi se para ca lucrurile ar fi altfel decat vi se prezinta, insa fara sa aveti o baza concreta la ceea ce spuneti.

Horoscop Leu septembrie 2013. Cariera si bani

Luna noua in Fecioara din 5 septembrie 2013 cade pe casa voastra a 2-a, a banilor, ceea ce va influenteaza sa gasiti noi metode de a va rotunji veniturile, noi afaceri. Pentru nativii Leu care au deja o afacere, momentul este bun pentru semnarea unor contracte, pentru noi investitii, noi idei.

Din 20 septembrie 2013, o data cu revenirea lui Pluton in mers direct in Capricorn pe casa a 6-a, ar putea aparea schimbari la locul de munca, si nu vorbim despre o perioada foarte scurta. Pluton este responsabil de reformare, va obliga sa evoluati, uneori dandu-va intai testul, si-apoi invatandu-va lectia. Lucrurile par sa se mai aseze o data cu revenirea in mers direct, insa tineti cont ca o lunga perioada veti primi teste la locul de munca.

Horoscop Leu septembrie 2013. Sanatate si vitalitate

Faceti ca lucrurile din viata voastra sa mearga inspre directia pe care v-o doriti pentru ca voi sa fiti in permanenta impliniti; in acest fel va veti pastra plini de energie si sanatosi.

Horoscop General Leu 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-2013/

Horoscop Leu august 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-august-2013/

Horoscop Leu iulie 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-leu-iulie-2013/