Horoscop Taur 2013

4
292

Horoscop 2013-TAURTu eşti Discipolul, Tu eşti Maestrul

Anul 2013 este pentru Tauri un an al schimbărilor, atât la nivel afectiv, cât şi profesional, aceste lucruri având repercusiuni asupra laturii financiare. Este anul care vă va provoca creativitatea, dar şi puterea de muncă, flexibilitatea şi capacitatea de a-i înţelege pe ceilalţi. Dacă până acum Taurii puneau accent cu precădere asupra „eu fac”, anul 2013 îi va aduce în situaţia în care va fi necesar să-i înţeleagă şi pe ceilalţi, să se armonizeze cu ceilalţi, fiind sub imperativul „noi facem”. Este important pentru Tauri în 2013 să înţeleagă rolul alterităţii, să-i accepte pe ceilalţi, cu adevărurile lor şi personalitatea lor, acestea având urmări asupra vieţii afective, dar şi profesionale.

Horoscop Taur 2013 . Dragoste şi Relaţii

Anul 2013 aduce pentru Tauri o schimbare generală a lucrurilor cu care aţi fost obişnuiţi până acum, datorită poziţionării axei Destinului pe axa relaţională Taur-Scorpion. Lucrurile se complică atunci când vorbim de relaţii, parteneriate, fie afective, fie profesionale, întrucât poziţionarea de care vorbeam la început este de natură karmică. Lecţia karmică pe care v-o aduce anul 2013 este tocmai la acest nivel, de aceea vă sfătuiesc să acordaţi o mare atenţie relaţiilor. Unele şubrede, care nu au fost construite solid, pe bază de principii sănătoase, aşa cum îi place Taurului, se pot destrăma, Taurul riscând să fie părăsit. Există şi o aşa numită „karmă benefică”, care vorbeşte despre aceeaşi lecţie în viaţă, însă care se poate materializa pozitiv, prin logodnă ori chiar mariaj. În linii generale, 2013 îi va provoca pe Tauri, aducându-i în situaţii contradictorii, în care ei sunt Maeştrii, dar tot ei Discipolii, care îi va purta între agonie şi extaz, dând dovadă ori de foarte multă creativitate, ori de monotonie.

Intrarea lui Saturn din toamna lui 2012 în casa relaţiilor, care rămâne aici pe tot parcursul lui 2013 şi va mai continua ceva vreme, vorbeşte despre aceeaşi dimensiune karmică, Saturn învăţându-i să fie mai maturi, mai cumpătaţi, să-i accepte pe ceilalţi, dar această lecţie poate să provoace cuplul, parteneriatul, relaţia. Saturn în acest aspect vorbeşte despre diferenţe de vârstă, despre viziunea despre viaţă, despre avere, patrimoniu şi pământuri; celălalt poate părea mai rece, mai distant, ceea ce va induce Taurului o stare negativă. Sub aceste aspect, chiar dacă este vorba de logodne sau mariaje, se produc amânări, întârzieri, însă vă sfătuiesc să nu le interpretaţi ca fiind „piaza rea” sau semne malefice, ci din contră, provocări care au rolul de a consolida relaţia.

În vară, Uranus retrogradează pe casa a douăsprezecea a Taurului, ceea ce poate provoca crize de conştiinţă, perioada caracterizându-se ca fiind una a „marilor întrebări fără răspuns”. Fără răspuns dacă nu valorificaţi energiile tranzitului, însă vă sfătuiesc să vă aplecaţi asupra Sinelui, a interiorului, să vedeţi încă o dată cine sunteţi şi ce vreţi cu adevărat.

Energiile se echilibrează în vara anului 2013, când Jupiter realizează trigon magnific cu Saturn, aşternându-se pacea asupra relaţiilor zbuciumate ale Taurului. Este un aspect astral benefic, şi totodată extrem de puternic, care are şi impact asupra vieţii profesionale şi financiare, pe care îl voi detalia mai jos. De aceea, vă recomand să profitaţi din plin de vara anului 2013, care poate fi memorabilă pentru Tauri, însă nu uitaţi că astrele vă creionează traseul, voi sunteţi cei care îl materializaţi.

Spre toamnă, Jupiter retrogradează, ceea ce vă pune la mai multă treabă (ştiu că şi-aşa aveţi foarte multă), vă provoacă relaţiile de familie şi vă introduce într-un context în care este indicat să se manifeste spiritualitatea.

Horoscop Taur 2013. Carieră şi Bani

Începeţi anul cu dreptul, cum se spune, şi vă avântaţi în proiecte curajoase care necesită atenţie şi forţă creatoare. Jupiter în casă a doua a Taurului, cea a banilor obţinuţi prin muncă proprie, este un aspect extrem de benefic, de accea proiectele dumneavoastră vor fi remarcabile şi la nivel financiar, nu doar profesional; fie că vorbim despre câştigarea unor sume fabuloase de niciunde, fie de o mărire de 10 % la salariu, Jupiter în casa banilor nu poate să vă aducă decât energie benefică în această direcţie.

Norocul la acest capitol pare să nu-i părăsească pe Tauri în 2013, pentru că Jupiter întră la începutul verii în casa a treia a Taurului, cea a comunicării, susţinându-i pe aceştia în demersurile care au legătură cu studii, cursuri, comerţ, drumuri, cv-uri, călătorii, perfecţionări, dar şi fraţi sau surori. Acestea influenţează şi latura financiară a Taurilor, de aceea vă sfătuiesc dacă aveţi proiecte personale sau profesionale care au în vedere domeniile anunţate mai sus, să le începeţi cu credinţa şi optimismul că e cel mai prielnic moment astral.

Atenţie însă la influenţa lui Saturn, pentru că aceasta se manifestă şi asupra parteneriatelor profesionale, de aceea vă sfătuim să fiţi prudenţi. Nu e de rău, pentru că trigonul cu Jupiter face ca lucrurile să se deruleze bine, dacă nu chiar foarte bine, la nivel financiar. Vă recomand, aşa cum am spus şi mai sus, proiecte pe axa comunicării, cu tot ce implică domeniul, şi parteneriate cu persoane mature, cu prestanţă, cu reputaţie, care vor apărea în viaţa dumneavoastră datorită acestui tranzit astral. Nu uitaţi însă, Saturn e marele învăţător şi nu vă va lăsa să scăpaţi aşa uşor, de aceea se poate să se amâne treburile, să se tărăgăneze, oamenii să nu-şi respecte angajamentele, ceea ce vă pune răbdarea la încercare. Atenţie pentru cei care aveţi în preajma dumneavoastră Tauri, ştiţi că răbdarea lor este magnifică, însă nu-i provocaţi, pentru că o dată provocaţi le va fi greu să se oprească.

Horoscop Taur 2013. Concluzii

La sfârşitul anului 2013 veţi fi deja alţii, mai maturi şi mai înţelepţi şi mai bogaţi pentru cei care valorifică aspectele benefice astrale. Ţine-ţi cont de lecţia pe care v-o aduce Saturn, dar şi de graţia divină a lui Jupiter. Oscilând între credinţă şi tăgadă, când Maeştri, când Discipoli, Taurii îşi vor găsi echilibrul în 2013, făcând faţă provocărilor de orice natură.