Horoscop Taur octombrie 2013

2
201

Horoscopul Taurului octombrie 2013 aduce pentru voi posibilitatea inceperii unor proiecte indraznete la locul de munca, dar si o implicare mai profunda in relatia pe care o aveti.

Horoscop Taur  octombrie 2013. Dragoste si relatii

Horoscopul Taurului octombrie 2013 aduce schimbari de natura psihologica si emotionala; felul de a gandi referitor la ceea ce inseamna relatie se schimba, iar perceptia voastra evolueaza. Pentru unii nativi, schimbarea ideii despre ceea ce inseamna cu adevarat parteneriat se poate face prin evenimente provocatoare, menite sa produca schimbari in interiorul vostru.

Prima saptamana a lunii octombrie, 1 – 7 octombrie 2013 este importanta pentru dezvoltarea nativilor Taur, insa mai cu seama din punctul de vedere al dezvoltarii profesionale, aspect pe care il voi detalia mai jos.

Perioada urmatoare, 8 – 15 octombrie 2013 aduce tranzitul lui Marte in Fecioara pe casa voastra a 5-a din 15 octombrie 2013; daca se mai intampla ca pana acum viata sa te mai poarte pe culmile visarii, ei bine, acum e cazul sa treci la treaba. Creativitatea cu care esti inzestrat isi cere drepturile, se vrea folosita, disciplinata, de aceea iti recomand sa imbratisezi actiunea. Fa ceva, cum se spune, e pacat de atata talent pe care il ai, sa nu-l pui in practica. Vei manifesta rigoare, ordine si precizie, caci Marte in semnul Fecioarei se simte controlat si disciplinat. Spor la treaba!

Perioada urmatoare, 16 – 21 octombrie 2013, aduce retrogradarea lui Mercur in Scorpion pe casa voastra a 7-a; acesta este momentul despre care vorbeam la inceputul horoscopului, cel in care nativii Taur isi schimba modul de a vedea lucrurile intr-o relatie. Este vorba, pe de o parte, atat despre relatiile personale, sentimentale, dar si despre cele profesionale. Aveti tendinta de a-i judeca pe ceilalti, ori de a trage concluzii pripite, grabindu-va sa formulati judecati de valoare. Atentie, o parte dintre acestea pot fi eronate, de aceea recomandarea mea este intai sa cantariti bine lucrurile, si apoi sa le expuneti.

Ultima perioada a lunii octombrie, 22 – 31 octombrie 2013, aduce pe aceeasi casa a 7-a, tranzitul Soarelui in Scorpion; relatiile de aceasta data scapa de critica lui Mercur, voi va luminati, iar raportul cu altii este pus intr-o aura speciala. Comunicati mai usor, iar ceilalti va apreciaza calitatile. Tranzitul poate fi benefic si pentru nativii Taur care vor sa-si dezvolte diverse parteneriate, colaborari profesionale.

 Horoscop Taur  octombrie 2013. Cariera si bani

Horoscopul Taurului octombrie 2013 prevede pentru aceasta luna implicarea intr-un proiect profesional pe care l-ati asteptat de atata vreme; din 5 octombrie 2013, Luna Noua in Balanta pe casa a 6-a, va da energie sa colabrorati foarte bine cu colegii de serviciu si sa demarati un nou proiect.

Din 7 octombrie 2013 Venus in Sagetator pe casa voastra a 8-a va poate aduce castiguri nesperate, bani care vin din alte parti decat din munca proprie, surprize financiare placute. Pentru alti nativi, poate fi vorba despre discutia unei succesiuni, intrarea in posesie a unor bunuri obtinute prin mostenire.

Horoscop Taur  octombrie 2013. Sanatate si vitalitate

Luna Noua in Balanta de pe casa a 6-a va influenteaza sa incepeti o dieta, sa aveti mai multa grija de felul in care mancati si de felul in care aveti grija de corpul vostru.

Horoscop Taur 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-taur-2013/

Horoscop Taur septembrie 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-taur-septembrie-2013/

Horoscop Taur august 2013: http://horoscopmagic.ro/horoscop-taur-august-2013/